pen

Converteer hier uw tekst naar een handgeschreven schrift.WAAROM HAND-GESCHREVEN.NL?

Handschrift is iets persoonlijks. Het is ook iets dat voor veel mensen een geschreven bericht onderscheidt van een getypt bericht. Verschillende studies hebben uitgewezen dat door vervormingen toe te passen op lettertypen een met de hand geschreven schrift gesimuleerd kan worden.

Met de tool die hand-geschreven.nl aanbied kunt u uw digitale tekst bestanden omzetten in ons hang geschreven lettertype. Het unieke aan dit lettertype is dat het een handschrift simuleert niet alleen door de imperfecties in een letter, maar ook door dezelfde letter op verschillende manieren terug te laten komen in uw tekst. Bij analyse van uit brief zal het er dan ook op wijzen dat deze echt met de hand geschreven is.

Als voorbeeld staan hieronder volgens ons systeem enkele letters achter elkaar. (klik op de knop herladen om een andere samenstelling te creëren.)

MMMMMMMMMM RRRRRRRRR EEEEEEEE

Door een algoritme worden de letters net zoals een echt handschrift vervormd ten opzichte van de de gekozen font.

HHHHHHHHH hhhhhhh WWWWWWW wwwwwww

Via de pdf generator kunt u gehele documenten omzetten tot handgeschreven berichten, en vervolgens op uw eigen computer opslaan. Om de uitgebreide versie van deze tool te gebruiken voor commerciële doeleinden (meer dan 1000 tekens) neem dan contact met ons op.